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5남정미

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2010년 2011년 2012년
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The story of chocolate(page29)
The story of chocolate(page30)
The story of chocolate(page31)
The story of chocolate(page32)
The story of chocolate(page33)
           
           
           
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The story of chocolate(page34)
The story of chocolate(page35)
The story of chocolate(page36)
The story of chocolate(page 37)
The story of chocolte(page38)
             
             
             
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광복절
The storyo of chocolate(page39)
The story of chocolate (page 41)
The story of chocolate (page 42)
The story of chocolate (page 43)
The story of chocolate (page 39)
             
             
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The story of chocolate (page 43)
The story of chocolate (page44)
The story of chocolate (page 45)
The story of chocolate (page
The story of chocolate (page
             
             
             
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stories of princes&princesses (page3)
Stories of pronce&princesses (page4)
Stories of princes&Princesses
       
       
       
  • 11.08.01
    - The story of chocolate(page29)
    He stirred warm cocoa butter into his chocolate paste.... added three scoops of sugar...
    그는 그의 코코아 버터를 초콜렛 반죽에 넣고 세 스푼의 설탕을 넣었다
    poured the mixture into square tubs... and waited.
    반죽을 네모난 틀에 넣는다... 그리고 기다린다.

    Slowly, it went hard,
    천천히 굳어간다,

    fry had invented the world's first chocolate bar!
    프라이는 세계최초로 초콜렛바를 막들었다!
  • 11.08.02
    - The story of chocolate(page30)
    In no time, factoried were making bars of rich, dark chocolate.
    공장은 즉시 많은 양의 어두운색의 포콜렛을 만들었다

    They called it delicious chocolate to eat.
    그들은 맛있는 초콜렛을 먹는다 라고 불렀다

    Meanwhile, in Switzerland, there lived a candlemaker named Daniel peter.
    한편 스위스에서는 코르 만드는 데니엘 패터라는 사람이 살고 있었다.

    But candle were going out of fashion and he was losing money
    하지만 초가 페션세계에서 잘 팔리지 않으면서 그는 돋을 잃고 있었다
  • 11.08.03
    - The story of chocolate(page31)
    Where he fell in love with a chocolate naker's daughter, he had a brilliant idea.
    그는 초콜렛을 만드는 사람의 딸과 사랑에 빠졌다 그는 좋은 아이디어가 떠올
    랐다
    "I'll make chocolate instead!"
    "초대신에 내가 초콜렛을 만들어야지!"

    By now, there was lots of competition in the chocolate business.
    이미 많은 사람들이 초콜렛 사업에 많은 경쟁을 하였다

    peter needed to make his bar special
    패터는 그만의 새로운 초콜렛 막대가 필요했다
  • 11.08.04
    - The story of chocolate(page32)
    he tried adding milk, but that made the chocolate too runny.
    그는 우유를 넣어서 만들려고 했지만 너무 묽어졌다

    peter was stuck.
    그는 생각에 잠겼다

    Luckily, Henri Nestle lived next door and he knew a lot about food
    운좋게도 헨리네스틀은 옆집에살고 있었다 그리고 그는 음식에 대해서 많이 알고 있었다
  • 11.08.05
    - The story of chocolate(page33)
    Nestle earned his living making baby food. He soon found a way to thicken peter's chocolate mix.
    네스틀은 애기음식을 만드는 방법을 터득했다. 그리고 그는 어떻게하면 더 두껍게 페터의 초콜렛 반죽은 만들수 있는지 알아냈다.

    In 1889, peter won a golden medals for his new, creamy chocolate recipe
    Milk chocolate was a hit
    1889년 패터는 그의 우유 초콜렛이 큰인기를 얻어서 금메달을 땄다.
  • 11.08.08
    - The story of chocolate(page34)
    CHAPTER 5 TASTY INVENTIONS

    By the 20th century, people had learned how to make milk chocolate smoother, creamier and even tasty.
    20세기에는 사람들이 우유초콜렛을 더 부드럽게 만들고 더 맛있게 만들었다

    We still use the same methods today
    우리는 아직 같은 방법을 사용하고 있다
  • 11.08.09
    - The story of chocolate(page35)
    First, the chocolate mixture is put through heavy roller, to squeeze out every lump.
    첫번째 초콜렛의 반죽을 무거운 롤러에 넣고 덩어리를 빼낸다

    Then an enormous vat, invented by Rodolphe Lindt, is used to blend the mixture into a smooth, velvety paste
    그리고 거대한 통은 롤펜릿트가 발명했다 이것은 초콜렛의 반죽이 더 부드럽게
    섞일수 있도로 만든것이다
  • 11.08.10
    - The story of chocolate(page36)
    The chocolate is cooled and warmed and cooled and warmed until it has a glossy shine. Finally, it is poured into tray to set.
    초콜렛을 식히고 얼리고 식히고얼리고를 반복해서 윤끼있고 반짝이게 만든다.
    드디어 반죽을 쟁반에 담아서 세팅을 한다

    for year, eating-chocolate was only made in solid bar.
    많은 세월이 흘러 초콜렛은 오직 딱딱하게만 만들어진다

    But Milton Hershey, an American chocolate maker, thought bars were boring.
    하지만 밀톤 헐쉘리의 초콜렛을 만드는 사람이 초코렛 막대는 너무 심심하다고생각했다
  • 11.08.11
    - The story of chocolate(page 37)
    In1907, he tried squirting glossy chocolate into little peaks.
    1907년 그는 작은 산 모양으로 초콜렛을 찍었다

    When the peaks hardened, he wrapped each one in foil to make them look more exciting.
    그것이 딱딱해지면 그것은 하나씩 호일에 싸서 더 흥미진진하게 만들었다

    It wasn't long before factories were making chocolate in all share and sizes.
    그렇게 많은 시간이 걸리지 않았다 모양과 크기를 만들기 전까지는
  • 11.08.12
    - The story of chocolte(page38)
    The next challenge was to mix chocolate with other scrumptious ingredients.
    다음 대결은 초콜렛과 다른것과 혼합하여 만드는거다

    In 1912, an American candy maker called Howell Campbell was feeling adventurous.
    1912년에는 호웰 캠프벨은 아메리카서 사탕을 만드는 사람은 모험심이 있었다

    he stirred peanuts, caramel and marshmallows into glossy,
    melted chocolate.
    그는 땅콩과 카라멜 그리고 마쉬멜로우를 섞어서 걸쭉한 초콜렛안에 넣었다
  • 11.08.15
    - 광복절
  • 11.08.15
    - The story of chocolate (page 39)
    Then, he spooned gooey blobs of the mixture onto a tray.

    As the chocolate set, the slobs hardened and Campbell took his first bite.
    초콜렛의 모양이 다 잡힌 후에는 점점딱딱해져갔다 그리고 그는 첫음으로 한입을 먹었다


    He called his invention the Goo Goo Culter. It was one of the frist mixed chocolate snack, and an instant success
    그는 그의 발명품을 구구 전통이라고 불렀다, 그것이 바로 처음으로 다른것과 초콜렛을 섞어만든 간식이었고 바로 성공했다.
  • 11.08.16
    - The storyo of chocolate(page39)
    That same year, a belgian chocolate maker,jean Neuhaus, made another leap in chocolate history.
    he invented hard chocolate shells that could hold soft fillings.
    그는 딱딱한 초콜렛을 부드러운 느낌이 들게 만들었다

    After stuffing them with a creamy, nutty mix, he sealed them up with more chocolate.
    그후 안에 넣을 재료를 부드럽게 만든후 견과루를 넣고 덥고 근안에 초콜렛을 더 넣었다
  • 11.08.17
    - The story of chocolate (page 41)
    From then on, ther was no stopping the chocolate makers.
    그때부터 아무도 초콜렛 만드는걸 멈추징 않았다

    Silky caramel, chewy toffee, nutty almonds, cream vanilla _ you named it, they added it


    Factories churned out hundreds of diffrent chocolate snacks, whiled smaller companies made amazing chocolates by hand
    공장들은 수백까지의 다른 초콜렛을 만들어냈다 한편 작은 회사들이 놀라운 초콜렛을 만들어낼때는
  • 11.08.18
    - The story of chocolate (page 42)
    CHOCOLATE FAMILY
    초콜렛 가족들

    Some of today's chocolate companies are gigantic.
    but most of them began as small familly businesses.
    몇몇의 사람들은 크게 하지만 거의 대부분이 가족단위에서 시작된다
  • 11.08.19
    - The story of chocolate (page 43)
    In 1824, John Cadbury opened a shop in England.
    1824년 존카드부리는 영국에서 가게를 열었다

    Along with tea and coffee, he sold his own drinking chcolate
    차와 커피를 같이 그는 자기만에 초콜렛을 팔았아
  • 11.08.22
    - The story of chocolate (page 43)
    It was so popular, Cadbury set up a cocoa and chocolate factory.
    캐버리는가 만든 것은 많이 유명해졌고 코코아와 초콜렛은 모든 공장에서 만들어졌다
    Now Cadbury's drinks and chocolate bars are sold across the globle.
    지금의 캐버리의 음료와 초콜릿과 막대는 모든 전국에서 팔렸다
  • 11.08.23
    - The story of chocolate (page44)
    In 1991, Frandk and Ethel Mars set up a business in America, selling homemade butter-cream candies.
    1991년 프란드 와 엘델은 아메리카에 집적만든 버터크림 사탕의 사업을 차렸다


    Their big break came in 1923 When Franks invented a malted milk chocolate bar.
    1923년 프랑크가 우유를 녹인 초콜렛을 발명했을때 큰 행운이였다

    He made a fluffy, malty nougat.....
    그는 부드럽게 녹인 누가

    topped it with caramel...
    한숟가락의 카라멜


    and coated it in milk chocolate
    그리고 우유초콜렛으로 덥었다
  • 11.08.24
    - The story of chocolate (page 45)
    Then, in 1941, their son Forrest developed another sweet idea:sugar- coated chocolate drops that wouldn't melt in your hand.
    1941년 그의 아들인 포레스트는 다른 단것을 개발했다
    설탕에 초콜렛을 언고 손에서 녹지 않게 만들었다


    An American, named bruce murrie, gave mar some money for the project.
    마아메리카의 이름 크루크 머리라는 사람이 그 프로젝트를 위해서 돈을 주었다.
    So they called their new chocolate M&M"s
    그래서 새로운 초콜렛을 M&M's라고 불렀다
  • 11.08.25
    - The story of chocolate (page
    Today, you can buy the Mats family"s chocolates almost anywhere in the world and They're nothing like the Mayan's bitter drink.
    오늘날에 마트 패밀리 초콜렛은 요즘에 아무대서나 살수있게 되었다 그리고 그것은 그렇게 마얀들의 것처럼 그렇게 쓰지 않다
  • 11.08.26
    - The story of chocolate (page
    When the mayams first cauht a chiff of rotting cocoa beans, they knew they had found something exciting.
    마얀들이 처음으로 치프 코코아 씨를 잡았을때 그들은 무언가 흥미진진한게 발견됬다는건 알고 있었다

    But they had no idea how popular chocolate would become
    하지만 그들은 이렇게 유명해질거라고 생각하지도 못했다
  • 11.08.29
    - stories of princes&princesses (page3)
    The clumsy prince

    Colin was the clumsiet prince in the kingdom.
    콜린 왕국에서 가장 어설픈 왕자였다.

    Other prince fought dragon.
    다른 왕자들은 공룡과 싸울때.

    Colin fell over them
    콜린은 그들 밑으로 떨어졌다

    princes battered villains.
    다른왕자들이 악당과 싸울때.

    Colin bumped into them
    콜린은 그들은 박았다
  • 11.08.30
    - Stories of pronce&princesses (page4)
    one day, he triiped in front of a sad princess.
    어느날 그는 슬픈공주를 찻아 먼 여행을 갔다

    she thought he was so funny, she wanted to marry him on the spot
    그녀는 그가 너무 웃겼다고 행각했다, 그녀는 그와 그 자리에서 결혼을 하고 싶었다.

    Her father had other ideas.
    그의 아버지는 다른 아이디어를 생각했다.

    He gave Colin three tests, tests he knew Colin would not pass
    그는 콜린에게 세가지 시험을 주었다, 콜린은 시험을 통과하지 못할거라는걸 알고 있었다.
  • 11.08.31
    - Stories of princes&Princesses
    Frist, Colin had to show how polite he could be.
    첫번째 콜린은 얼마나 점잖은지 볼려고 했다.

    But he was so busy talking politely to the queen.....
    하지만 그는 여왕과 점잖게 말하기 바빴다....

    ....That he didin't see the butler.
    그래서 집사를 보지 못했다.